GUBAHAN TELEKUNG HANTARAN

HI guys dan assalamualaikum...

Dah penghujung tahun 2020 ni mesti ada yang tengah cari cara2 nak gubah hantaran kan? Dalam setiap hantaran ke pihak perempuan salah satu barang yang mesti ada adalah telekung. Korang setuju tak? alah min kahwin dulu pun ada telekung jugawink mak min yang gubah dia pulas sana simpul sini letak bunga terus siap macam dalam gambar ni. Korang nak lagi cantik boleh lah letak apa2 yang patut bagi lagi cantik...

Disini min nak share page yang boleh kita buat rujukan untuk hantaran telekung yang simple dan senang kita buat. kredit untuk ideahantaranbynh.

#ideahantaranbynh

#lilayraprojekahwin

#hantarantelekung

#tutorialgubahanIHBNH